Husbygget - PrologDen här bloggen handlar till störst del om bygget av mitt drömhem, vilket inte skulle blivit verklighet om det inte vore för min underbara man som ville bygga sin framtid tillsammans med mig.


För att göra en lång historia kort så fick jag i februari 2008 ett inskrivningsbevis/lagfart på att jag officiellt blivit ägare till en tomt på ca 3000 kvm. Januari 2013 gjorde vi en fastighetsreglering och fick tomten utökad till 6 908 kvm. Denna mark har funnits i familjens ägo i hela mitt liv och jag har sedan barnsben haft en dröm om att en dag få bygga ett hus där. Min huvudtanke med denna blogg var att dokumentera byggandet från början till slut!! Byggprocessen har pågått under en längre period och vi flyttade äntligen in påskafton 2016. Det finns fortfarande mycket arbete kvar innan vi känner oss klara med vårt husprojekt och allt runt om kring. Så bloggandet kommer att fortsätta i den mån och takt jag hinner och orkar med.

Förutom byggandet kan jag även komma att blogga om lite annat som faller mig in! Om du bara är intresserad av det som gäller husbygget kan du göra det enkelt för dig och klicka på "Husbygget" under Etiketter på högerspalten!

Du kan även följa bygget på Facebook. Där kommer jag uppdatera allt eftersom bygget framskrider med fler bilder än jag visar här på bloggen. "Gilla" gärna min FB sida så missar du inte när det kommer uppdateringar. Du hittar den här!Alla foton i bloggen kan du se i större format om du klickar på dem!!Tomten "orörd"


Utsikt från tomten