28 feb. 2012

En säng att inte sova i...


Sorry, för min frånvaro... Har inte riktigt haft tid eller energi till allt vad bloggar heter. Utan att gå in på för mycket detaljer eller för att bli för privat så kan jag sammanfatta mitt liv den här sista tiden med sjukt barn, "stympad" hund, avveckling av företag och jobbansökningar...  Det här sista är det som suger mest av min energi och kommer nog så att göra en tid framöver. Men jag kommer att blogga och besöka era bloggar, men det är tyvärr inte prio 1!

Nog om tråkigheter. Solen skiner ju och våren är på ingång!! Helt underbart och idag kommer mina små älsklingar (syskonbarn) hit och hälsar på från Stockholm. Har inte träffat dem sedan före jul och oj så jag har längtat efter dem!

Här i hemmet har det inte hänt så mycket. Men det är en gammal sängbotten som har fått lite vit färg på sig i alla fall!!

NJUT AV SOLEN!!!

6 kommentarer:

 1. Vilken rolig ide'. Blev ju jättefint. Önskar dig lycka till i jobbsökandet.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!
  Det är så livet är och vardagen går före bloggen så är det. Själv sitter jag i valet om jag ska säga upp mig eller inte... Ett problem det också.. Säkert med jobb men jag trivs inte längre och efter att ha pluggat känns det ännu tyngre..
  Roligt att ni får ses nu då, syskon och syskonbarn. Passa på att njuta och du... Lycka till med jobb ansökningarna.
  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Hej vännen, kul att höra ifrån dig, även om jag förstod att du har annat som tar din tid, är ju lite så för många oss "bloggare".
  Hur som helst, va fint det blev, vilken idé!
  Ta hand om dig och dina, så "ses" vi när vi ses! Stor kram!

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Ja visst hade jag tur :)

  Men ...?...ska ni avveckla??
  Tråkigt:(, men det är ju på 2 sätt att vara egenföretagare.
  Jag är ju oxå glesskärring i bloggriket, och det FÅR man vara! Alldeles gratis oxå, så även om man inte hänger kring bloggen hela tiden, så väntar vi gärna på dina inlägg!
  Får ta en vinkväll framöver!

  Ha det gott så hörs vi!
  Kramar!!

  (Hälsa Annelie)

  SvaraRadera
 5. Ja nu passar vi på att njuta av solen. Kram på dig!

  SvaraRadera
 6. Låter som du haft en jättejobbig tid!! Och även om en avveckling känns trist kanske det ändå bär något positivt med sig på sikt, hoppas det!!! Häftigt du gjort med sängbotten, charmigt!!!

  Kraaaaaaaaaaaaaaaam ak

  SvaraRadera