22 sep. 2011

Kontor/förvaring

Hej alla rara. Jag är så glad att ni fortsätter att kika in till mig (trots avskräckande bilder och ostrukturerade inlägg)! Jag håller fortfarande på att reda upp röran på vårt kontor som du kunde se i tidigare inlägg. Jag har även grundmålat linneskåpet och den blivande fotpallen. Jag blir så sugen på att göra om hela kontoret när jag ändå håller på, men inser att det otympliga fula kassaskåpet kommer att stå där det står oavsett.... Det är fastighetsägarens kassaskåp och det flyttas inte på så lätt. Så det är nått vi fått lära oss att leva med.

Måla och tapetsera skulle jag väl kunna göra. Men jag sparar hellre de korvören som blir över till vårt husbygge. För det kommer att sluka pengar, då målet där är att få det precis som vi vill ha det utan att göra några större kompromisser.

I väntan på att kunna lägga ut färdiga bilder på linneskåpet så tänkte jag bjuda på några fina kontors- och förvaringsbilder som jag hittade på http://www.countryhome.com .


4 kommentarer:

 1. Visst är det härligt med all inspiration som man kan hitta och drömma sig bort och önska :) Så fint det var med alla zink-behållare och ställ.

  Kram
  Ann-Sofie

  SvaraRadera
 2. Jätte fina arbetsrum! Men jag är nyfiken på ditt när du fått in linneskåpet och fått ordning på grejerna.

  Grattis till dina fina vinster också. SÅ roligt att vinna ibland ;-).

  Jag ska dessutom lägga till dig i min blogglista.

  Kram,
  Ylvali

  SvaraRadera
 3. God kväll <3
  Klart vi tittar in hos dig, hihi
  Såå snyggt kontor du visar, en ren dröm:)
  Lycka till med ditt kontor...blir spännande att se;)
  Kramkram <3 nettan

  SvaraRadera
 4. Hejsan
  Klart du skall snåla och lägga pengarna på husbygget där ni kan få det exakt som ni vill =). Det ju helt fantastiskt i sig att slippa för många kompromisser tycker jag. Skall bli kul att se hur det blir då du "rett upp röran" på kontoret. Ha en trevlig fredag!

  SvaraRadera