15 sep. 2011

Väderkänslig

Jag skulle ju visa er igår vad jag fick av min söta mamma men blev liggandes i migrän (igen) och det är fortfarande inte helt borta. Denna eländiga åkomma har gjort sig allt för påmind sista tiden, antagligen för det konstiga vädret som är. Om det blåser får jag migrän och om det är lågtryck/åska får jag migrän. Jag får också migrän om jag blir stel och får värk i nacke/rygg eller om jag dricker alkohol, även i små mängder. Sen är ju det här med stress, mat och sömn också som spelar in. Många faktorer blir det, men det är bara att köra på!! Tut tut!

Appropå de eländiga sakerna här i livet vill jag önska Micaela, en bloggerska jag nämnde i ett tidigare inlägg, en trevlig resa ut i det okända. Hon lämnade jordelivet igår och himlen blev en stjärna rikare. Tack för att du delade med dig av din sista tid här i livet! Sänder även en tanke till din lilla dotter, som jag vet att du kommer att vaka över ifrån den andra sidan!

Nu till det roliga!!

Min mamma har varit till Ullared och med sig hem till mig hade hon en present i form av plåtburken/krukan på bilden. Jätte söt tycker jag! Tack igen! Sen plockade hon även fina Gladiolus i sin trädgård som jag fick. Visst är det vackra blommor med härliga färger?! Nu ska jag ta lite påtår och kika vad ni har haft för er det senaste dygnet. Kram <3

1 kommentar:

  1. Nej nej då inte hela familjen, hiihi. Bara Michis som ska kunna sova där i veckorna, när hon tränar som hon gör. Hon har ju 8 pass baskek på fem skoldagar. Vi kör ca 5-6 mil per dag för att hon ska hinna med skola läxor och träning. Så nu känner vi att hon behöver ett ställe dit hon kan gå mellen skola och träning, och sova några nätter i veckan för de tidiga träningarna. Hon tränar ju 07.45 ett par dagar i veckan. Torsdagar har ho tre pass plus en håltimma på två timmar. Hon har en och en halv timme hem med buss. Så då blir det bäst för henne och inte minst mig som kör att hon har en lägenhet att gå till. Då hinner hon äta och plugga också;)
    Ja jag säger då det vad gör man inte för de små rackarna ,hihi
    Vi har just nu högsta och enda budet!!!!!
    Kramkram <3 nettan

    SvaraRadera