15 dec. 2011

Så där ja...

Nu är granen och tomtarna på plats.

Jag har idag tillbringat en hel del tid i skogen med att leta gran och ibland funderar jag om det inte vore värt att köpa en gran för några hundralappar för att själv slippa mödan. Jag har trussat i snö, klivit ner i vattenhål, svettats, pustat, frustat och ramlat. Men till slut kom jag i alla fall hem med en gran som var kraftig och fin. Nu står den på sin plats i vardagsrummet, klädd och klar! Några dagar tidigare än planerat, men då vi ska fira lilla julafton med min syster och hennes barn i morgon så ville jag ha den färdig. Jag fick även hjälp av dottern och det är jag så glad för, för det är så mycket mysigare om man slipper klä den själv.

Har inte hunnit knäppa kort på den än, då vi precis blev klar. Men det kommer! Jag tänkte också att jag skulle ta och presentera er för mina tomtar (alla 6). Men ikväll nöjer jag mig med att presentera min 2 favoriter. De flyttade hem till oss ifjol och de kommer från Living and Room. 5 kommentarer:

 1. Så du fixar din egen gran du :)
  Jag ska ta mig en titt idag el i helgen och se om jag kan hitta nån gran (jag ignorerar min man som vill ha fejkgran).
  Tomtarna är ju hur söta som helst, sött med en stor och en liten :)

  Ha en fin fredag!
  Kraam

  SvaraRadera
 2. Söta tomtar! Ska bli roligt att se hur fin din gran blev! Kram.

  SvaraRadera
 3. Gulliga tomtar som har fått flytta in. Söta på riktigt! Kramar Kicki

  SvaraRadera
 4. Haha, kunde nästan se dig framför mig pustandes och frustandes i snön bland alla vattenhål, fniss!!!! Skönt att ha granen på plats, vi ska ta in vår i morgon .)

  Vilka söööööta tomtar, gud så gulliga!!! Gillar den fina lyktan också!!!

  Stooooor helgkramiz aka

  SvaraRadera
 5. He he men det är ju det som är det roliga, muttrande och stönande och sedan bara aldeles underbart!! Klart du fixar granen själv;).. Jag ska ordna med vår i morgon, SMILE. Får se vad jag tycker då!!
  Trevlig fredag bästaste du.
  Kram kram

  SvaraRadera