9 aug. 2011

Bröllop och husbilssemester

Det har inte blivit något bloggande i helgen då det har varit fullt upp med annat!! Helgen började med min systers bröllop, som var vackert, påkostat och välplanerat.. helt enkelt en toppen dag från början till slut... <3

Tidigt morgonen efter åkte vi iväg med svärfars husbil till Dalarna. Jag måste erkänna att jag är lite förälskad i Dalarna och deras gamla faluröda timmerstugor. Hela söndagen åkte vi runt i husbilen och tittade på många vackra byar. Vi åkte runt både Siljan och Orsasjön. Då det mer eller mindre ösregnade hela dagen så betraktade vi allt det vackra genom vindrutan.

Ångbåtsbryggan, Sollerön
På måndagen blev det framåt eftermiddagen lite bättre väder, så då blev det lite shopping i Mora innan vi påbörjade vår hemfärd. På vägen hem tog vi en liten avstickare till Helvetesfallet som ligger norr om Orsa. Där fick vi beskåda hur Ämån kastar sig brusande fram och har skapat en kanjon med 30 meter höga bergväggar.


Nu är vi tillbaka i vardagen igen och hoppas att det inte ska bli mer regn nu på ett tag så att marken kan torka upp och vi kan fortsätta med grävarbetet på tomten!1 kommentar:

 1. Tjing!
  Å vad fina dom är! Lycka!
  Ja, Dalarna är fint både i regn som i solsken.
  Och de små röda vilar det något speciellt över där.

  Jaha? Blänkare? What?:-)

  Ja, du vet ju him är ju lite tankspridd..hahaha...å sen beror det ju på vilka lappar man sätter där..fniss.
  Hoppas regnet minskar!

  Kram å hej!

  SvaraRadera