21 aug. 2011

Härliga söndag!

Första halvan av dagen tillbringade jag på auktion och fick typiskt nog inget av det jag ville ha. Men jag var med och trissade upp budet på ett x-antal saker! Istället kom jag hem med något jag inte alls hade tänkt att ropa in, nämligen 3 adventsljustakar i trä för 50 kr. Jag har ju redan stakar och stjärnor så att det räcker och blir över! Men på andra sidan så var de här finare och större än en del andra som jag har och alla lamporna fungerade t.o.m. så bara det var ju nästan värt pengarna.

Kvällen tillbringade jag i skogen tillsammans med en god vän. Vi gjorde inga större fynd, så det är tur att man har annat att försörja sig på! Men det blev en god kantarell macka och en skål med blåbär och mjölk tills kvällsfika.

Medan jag har roat mig på mitt håll idag har sambon roat sig med sitt, jag tog mig en tur och hälsade på honom och då såg det ut så här;

Vi har ju haft lite otur med vädret, så det har varit svårt att hitta tiden till att gräva. Men i helgen har det grävts ur en hel del. Det blir lite massor att köra bort!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar