1 jan. 2012

God fortsättning

Jag hoppas att ni alla hade ett fantastiskt avslut på det gamla året och att 2012 kommer med mycket glädje och kärlek till oss alla!

Det har blivit lite torftigt med inlägg och besök hos er på grund av att Internet är ganska segt här och då har inte jag tålamod att sitta särskilt länge, haha.

Den här USA resan har egentligen bara ett syfte och det är att min dotter ska få umgås med sin pappa, syskon, farmor och farfar och övriga släkt och vänner. Och det gör hon och hon har "the time of her life". Själv håller jag mig lite i bakgrunden och försöker njuta av att göra "ingenting".

Nyår firade dottern på Times Square i New York med sin pappa, syster m.fl. Själv fick jag nöja mig med att se allt ifrån tv:n hemma hos farmor och farfar :) Vad jag förstår så har hon fått ett minne för livet!
Vi kommer hem till Sverige igen den 9 januari och då hoppas jag att vi har fått tillbaka vårt internet och telefon där hemma. Annars kommer mina inlägg vara en bristvara ett tag till!!

KRAM

8 kommentarer:

 1. Vi finns ju kvar vettu!!
  Måste kännas i hjärtat att ge henne detta!

  Vilken mamma!
  Fler skulle se det från barnens ögon än sina egna.

  Stor kramis!!

  SvaraRadera
 2. Men så härligt! Både för dig, henne och hennes familj där!!!
  God fortsättning och vi syns här hemma snart!! Kram!

  SvaraRadera
 3. Vad härligt! Njut och må!
  Kram och god fortsättning!

  SvaraRadera
 4. Åh, vad härligt! Och vilken underbar upplevelse för dottern :9
  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 5. en så härlig resa för er båda även om det är mest för dotters skull.
  Jag bara älskar NY sjukt mkt så gissa om jag är avis. har varit där 2ggr och till hösten skall vi mellanlanda där 4 dagar på väg hem från Orlando♥gissa vem som längtar. hoppas resten av tiden over there blir kanon. kram

  SvaraRadera
 6. Jag förstår inte hur jag kunde missa att fira Nyår på Time Square när jag bodde där. Låter som om hon har en toppen tid.

  SvaraRadera
 7. God fortsättning! Och vilken födelsedagspresent. Härligt för er båda hoppas jag. Men så underbart för din dotter att få träffa sin pappa, farmor och farfar.

  Jag har tyvärr varit på latsidan när det gäller bloggande och att läsa och kommentera inlägg under julen...men hoppas nu vara tillbaka i form igen ;). Appropå det så hoppas jag att din envisa förkylning nu änligen gått över.
  JAg vill även tacka dig för alla dina fina inlägg under 2011. Jag ser fram emot att fortsätta följa ert husbygge och livet i stort.

  Vilket fint armband du vunnit! Smycken kan man aldrig ha för mycket av.

  Stormen har verkligen förorsakat en hel del skador. Vi vet att några i grannbyn fortfarande är utan el...sist på linan och små enskilda hus är inte prioriterat.
  Härligt med alla som hjälps åt sådana gånger och vilken tur att ni kom iväg i tid till flyget!
  Här gick alla grannar samman och röjde byvägarna för att sedan samlas hos min mor för lite brunch. VI är de enda utmed vägen med vedspis och som kunde bjuda på varmt.

  Nu hoppas jag att ni njuter ordentligt av semestern over there så ses vi här igen.

  Stora kramar,
  Yllet

  SvaraRadera
 8. Åh vad det låter härligt, särskilt för tösen! Tråkigt med långa avstånd till nära och kära, men så är det ibland. Tur att hon har andra nära som ger henne denna möjlighet!!
  Saknar dina inlägg!
  Ha en riktigt trevlig helg!
  Kram kram

  SvaraRadera