10 okt. 2011

Äntligen

Så nu är kontoret i stort sett färdigt. Det blev ett långt utdraget projekt. Men nu är det städat ner till minsta lilla pappersbunt! Det är så skönt. Aldrig har nog kontoret varit så välstädat/organiserat.
Utifrån vad jag hade att jobba med och med tanke på hur det såg ut innan så är jag nöjd. Det blev ett mycket trivsammare rum. Sen om någon har ett tips på hur man "trollar bort" ett fult kassaskåp så tar jag gärna emot det (som jag har berättat tidigare är det husägarens och det är en "fast" inventarie som vi får leva med).

Det som är kvar att göra, innan jag är helt nöjd, är att införskaffa en ny skrivbordslampa, en ny matta och sätta upp lite foton/tavlor på vägen till höger om pigtittaren. Och så ska jag köpa 3 till zinkkrukor.

Jag har ju väldigt blandad smak/stil när det gäller inredning. Men just nu kör jag i huvudsak en gammal lantlig stil med lite inslag av annat. Tänkte passa på medan vi bor i en gammal gård för sen när det blir ett nybyggt hus kommer det säkerligen bli en helt annan stil. Ombyte förnöjer!


8 kommentarer:

 1. Gratulerar till vinsten hos mig. Du kan kontakta mig på dunderbo10@telia.com med din adress så dyker ett litet paket upp hos dig..kram♥

  SvaraRadera
 2. Oh, grattis till din vinst :-).

  Du skulle kanske kunna måla kassaskåpet på något roligt/fint sätt? Måla det i en gammeldagsstil med ådringar eller läckert rött...

  Kram,
  Ylvali

  SvaraRadera
 3. Vad mysigt det blev!
  Riktigt lantligt och gammal härlig prägel!
  Måste kännas härligt att sitta där å pola på :)

  Ja, måla skåpet, eller bygg in det!
  Lite gamla brädor borde ju det ju finnas mycket av hos er!
  Eller en gammal skiva/dörr eller nå som du ställer mellan skåpet och skrivbordet.

  kram!

  SvaraRadera
 4. God morgon vännen, ja du visst skulle de kunnat tagit reda på det direkt. men i går fick vi ett godkänt, å nu väntar vi på att besöka banken,,,undrar hur lång tid det ska ta;)
  Vilket jobb du gjort med arbetsrummet, finfint<3
  och grattis till vinsten.
  Jag föreslår att du bygger in skåpet på tre sidor med ohyvlat plank;)
  kramkram <3 nettan

  SvaraRadera
 5. Jag hade nog också målat skåpet i nån kul färg - hade säkert blivit rött om det varit mitt! Om det är ok. att du "gör om" det alltså!
  Fint har du iallafall gjort och mysigt!

  SvaraRadera
 6. Så skönt med ordning och reda. Och fint och mysigt blev det också.

  Jag hade nog byggt in kassaskåpet i någon kul möbel ... :)

  Jag önskar dig en härlig dag!
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 7. Härligt och fint! Att ha ordning på kontoret är urviktigt tycker jag, annars blir jag rörig i huvudet. Jag håller med dig om att ombyte förnöjer. Ang kassaskåpet så skulle jag nog bygga in det om det går eller bara stå ut. Ni ska ju inte leva med det för alltid så ...
  Ha det bäst! Kram

  SvaraRadera
 8. Åh vad fint det blev! Bygg in skåpet vet ja! Ha en mysig dag!
  Kram

  SvaraRadera