9 okt. 2011

Falsk marknadsföring

Hej mina vänner! Hoppas ni har en härlig helg och att ni hinner med både vila och roliga saker. Min gårdag såg ut så här:


Bakning av morotskakor och tacopaj, visst är jag huslig? Haha, det är det här jag menar med falsk marknadsföring. För det här är inte alls jag egentligen. Min dotter har frågat mig flera gånger den senaste tiden vad det är som har hänt med mig, då jag pysslar och bakar som aldrig förr, hi hi! Vad som har hänt är att jag har haft mycket ledig tid från jobbet samt att jag har slutat äta en migränförebyggande medicin som gjorde mig mycket trött. Nu har jag på andra sidan mer migrän, så det blir lite av ett dilemma. Detta har i alla fall gett mig (de huvudvärksfria dagarna) en massa överskottsenergi, vilket i sin tur har lett till att hemmet stylas och förändras mer än vanligt.

Sen tror jag att jag har fått en ny favorit tidning. Jag har under en längre tid prenumererat på Hus & Hem, vilket är en tidning som jag har blivit mer och mer besviken på. De har en bra tips ibland, men när det gäller deras hemma hos reportage tycker jag att de har fallerat. Det är flera gånger jag kommer på mig själv att tycka att det är riktigt fult, förlåt! Men smaken är som baken och ni som gillar att bo så får gärna göra det för min del och ni som gillar tidningen - fortsätt läsa den. Men för min del blir det ingen förnyad prenumeration. 

Jag fick däremot en annan tidning av min pappa tidigare i veckan som jag aldrig har läst förut, Drömhem & trädgård och den tyckte jag om. Det var så mycket fint i den, även om det är många miljöer som inte passar in i mitt hem idag så var det vackert att titta på!Nä, nu ska jag pyssla vidare. Önskar er en härlig söndag! Kram


3 kommentarer:

 1. Härligt med energi!! Hoppas dagarna med migrän minskar för det måste ju vara jobbigt.

  Jag har också haft hus&hem tidigare men tycker att det blir mer och mer annonser som fyller ut tidningen. Det är lite trist!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hallå där! Lider själv av migrän så jag vet hur du har det! Men vad skönt att ha mycket energi när du inte har ont! Jag har haft Dröm hem &Trädgård i flera år och är jätte nöjd med den tidningen. Hör du du det ser gott ut det där;)........
  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Jag kan säga att det var suveränt gott!!

  SvaraRadera