1 okt. 2011

Upptäcksfärd

Igår tog jag mig ytterligare en upptäcksfärd ute på vår loge som jag har berättat om tidigare. Det är som en jätte stor gratis loppis med diverse saker. För att ge ett exempel på allt man kan hitta där så kommer jag här slänga in ett antal bilder på några av sakerna jag hittade igår. Allt som jag kommer att visa nu hittade jag tillsammans i en stor korg längst bort i hörnet på logen under några plastsäckar.
Alla korten är knäppta på plats i logen så därför är det en del lort och damm på allt.


På första bildcollaget kan du se en träljusstake, en brödnagg, ett kamera stativ och två plåtaskar julbloss!
Som ni ser är det en väldigt blandad kompott, haha.


Träram till en rakspegel, en rakkniv och lite köksredskap....


Två tandsticksaskhållare, en ask tändstickor och en smörbytta.


En skopa, och nått som jag inte vet vad det är, kanske nått man mal/krossar med? Någon som vet? Det är en liten krok i andra änden och tung är den! 

Det var bara ett fåtal av de här sakerna som fick följa med in, men däremot hittade jag lite annat som jag släpade med hem. Kommer lite bilder på det i nästa inlägg!

Jag har även varit på loppis idag igen och fyndat lite, kommer kort på det också lite senare när jag har fått det på plats!

Önskar en alla en riktigt härlig lördag!!


6 kommentarer:

 1. Förstår du hur lyckligt lottad du är?! ;) Tänk om jag hade en gratisloppis att plocka från... misstänker att den skulle tömmas ganska snabbt, hihi! En sån där ljusstake har jag också från min farmor och farfar men den är 7-armad, tror att det är en förlovningspresent, det står 1939 på, så nu vet du ungefär hur gammal din är. Jag har målat min vit och den blev jättefin. =)
  Ja, du, visst har jag arrangerat och grejat på baksidan, hihi! Ska lyda bloggisarnas råd och bygga upp en "bildbank" så inlägg kommer lite senare. Ska försöka fota som en liten toka den här helgen så jag har att plocka av när jag är lite trött och lider av inspirationstorka. ;)

  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Lyxigt med egen loppis! Jag har också varit på loppis idag men tyvärr utan fynd, är på jakt efter roliga grejer att fylla lilla Ts utklädningskoffert med, jakten går vidare!

  SvaraRadera
 3. Åh vilket lyx!! Och vilka FYND!! Kan tro att du blir alldels salig!!
  Vi har lite småkrafs på vinden men INTE så mycket som du har på logen.
  Men jag har en gammal skolbänk som står där uppe och ropar på mig men jag vet bara inte vart den ska hamna någonstans än!

  Ha en riktigt skön söndag! Själv ska jag tvinga sambon och bära in ett skåp från förrådet!!!
  KRAM!

  SvaraRadera
 4. Tack för din fina hälsning! :-)

  Men, vilken skattkammare du har därhemma! Vad spännande det måste vara att leta fram gamla vackra saker där. Den där gamla smörbyttan blev jag så förtjust i, den var så härligt sliten. Tändsticksasken var så fin också!

  Hoppas du får en fin söndag!

  Många kramar
  Bitte

  SvaraRadera
 5. Oh vad roligt att leta runt bland saker på hemma plan... Vi hittade ju lite på vinden och har ju en vind till på andra huset fullt med saker.. Där finns säker något roligt men jag sparar på det lite. Spännande att se vad det var mer du hittade!
  Kram på dig vännen!

  SvaraRadera
 6. Vilken otrolig guldgruva du har där! Fantastiskt! Kram, Marthina

  SvaraRadera