31 okt. 2011

Giftig vinterutsmyckning

Idag har jag tillbringat ett par timmar i skogen och plockat tallris, lingonris och lite ljung. Hittade en hel del kantareller också men otroligt nog klarade jag av att gå förbi dem utan att ta med mig några hem. För vi har svamp så att vi klarar oss ett tag, både fryst och torkad.
Det blev en krans av tallris med lite röda (giftiga) bär från liljekonvalj. Sen blev det tallris och snöbär (också giftiga, haha) i hängampeln.

Tallris i krukan på brokvisten. Och i krukan på dörren hamnade det lingonris, ljung och några kvistar snöbär.
En lång lång stund stod jag och lockade på hunden Zeb för att få honom att titta åt mitt håll och in i kameran.

Jag provade till och med och frågade om han ville ha godis men fick NOLL reaktion.

Så för att få med hans lilla nos på bilden fick jag knäppa kort från den andra vinkeln.Men han vägrade ändå att titta in i kameran, ha ha. Han är lustig vår hund!


Sen har det kommit in ett stort orosmoln här hemma i kväll. Vi har fått veta att Rihanna har ställt in sin konsert i Malmö pga utmattning. Men planerna är fortfarande att genomföra konserterna i Stockholm.

Så nu får ni hålla tummarna för att vi kommer i väg. Jag vet en som kommer att bli ruskigt besviken annars.

Jag hoppas ni har haft en bra måndag!3 kommentarer:

 1. Usch ja, jag läste om Rihanna innan och tänkte på er. Håller alla tummar och tår för er här. Kramar Kicki

  SvaraRadera
 2. Grattis till vinsten, så roligt att få gå på konsert och vilken tur att du ringde upp, för visst brukar man vara ordentligt misstänksam, hoppas nu bara den blir av!

  Ser ju riktigt hemtrevligt ut på er farstukvist nu!

  SvaraRadera
 3. Vad fint du gjort! Jag har inte riktigt orkat ta itu med detta ännu.. Men det kommer. Vist är hundar härliga! Du ska inte köpa en till;).. Ha en go kväll.
  Kram kram

  SvaraRadera