1 nov. 2011

Vilken dag!

Första november, solsken och 15 grader varmt. Helt fantastiskt härligt, synd bara på blåsten under förmiddagen som gjorde att jag vaknade upp med migrän. Men efter några tabletter, vila, kaffe och frukost så mådde jag bra igen.


foto:  http://boligmagasinet.dk/

Som det ser ut just nu kommer Rihanna att genomföra sina konserter på Globen. Håller fortfarande tummarna så hårt att de blir blå! Och tack ni som håller tummarna åt oss. 

I morgon förmiddag tar jag och dottern bilen till Stockholm, boende har vi så smidigt hos min syster med familj. Så i morgon finns det en chans att det inte kommer att komma ett blogginlägg. 

Jag blir så glad och tacksam över att ni kikar in till mig dag efter dag och när jag får en kommentar så blir jag alltid lite extra lycklig! Men känn er inte tvingad att skriva nått för det, hi hi  !! Ha det gott alla vänner!

KRAM

4 kommentarer:

 1. Vilken supermysig bild. Så ni har haft ännu varmare än oss. Det var det värsta ;) Visst är det underbart med sådana dagar! Hoppas verkligen ni får möjlighet att se konserten. Håller tummarna!
  Ha det finfint och en bra start på november!
  Kram Ann-Sofie

  SvaraRadera
 2. Fin bild du bjuder på idag! Och här hålls tummar och tår fortfarande....börjar nästan bli lite blå nu :) Men det ser ut som att det funkar, va? Kramar Kicki

  SvaraRadera
 3. Hej vännen. Ååå jag håller verkligen tummarna för att ni fick se henne!!
  Hon är grym!!
  Såå fin bild du visar i dag. Ett drömrum!!
  Klart vi kikar in hos dig raring<3
  Kramkram<3nettan

  SvaraRadera
 4. Håller tummarna för att allt går vägen med konsert och resa! Lite avis är jag allt;). Vilket härligt rum du visade på bilden idag.. Bra inspiration! Du undrade vad jag läser till, jo jag ska bli trädgårdsmästare eller trädgårdsplanerare som jag själv kommer kalla det. Som trädgårdsmästare ska man ha mer erfarenhet än vad jag har tycker jag.. Så om några år kommer jag kanske kalla mig trädgårdsmästare!
  Ha det bäst!
  Kram

  SvaraRadera