19 nov. 2011

Julmarknad

Hej alla goa och glada! Har ni haft en bra dag?

Jag har tillsammans med min mor och dotter besökt 2 stycken julmarknader. 
På den första stod min vän Linda och sålde hembakat, kransar och afrikanska saker och smycken.

Linda driver en afrikans inredningsbutik som heter Bambara. Där säljer hon bl.a. smycken, väskor, tyger, korgar och statyer från Afrika. Än så länge har Linda ingen web-butik, men det tycker jag absolut att hon ska skaffa så fler får möjlighet att ta del av hennes varor.


Ni som bor i Hudiksvall med omnejd tycker jag ska ta och besöka marknaden i Tövsätter, klicka här för ytterligare info. Där finns många fina lokala hantverk till försäljning. 

Själv köpte jag bara traditionsenligt glögg och knäck.Nu mina vänner ska jag ta och gå över till granngårn´ och få mig lite middag! 
Så skönt att få sätta sig ner till ett dukat bord! Trevlig kväll!


4 kommentarer:

 1. Låter häligt med julmarknad! Men ligger med värk i hela kroppen och feber...får se om vi trots det åker iväg en väng imorgon. Och vem vet det kanske kommer lite snö imorgon och ger oss extra julstämning.

  Kram,
  Yllet

  SvaraRadera
 2. Julmarknad kan jag längta efter. Inte varit på någon ännu. Det brukar vara en stående i Göteborg, i gamla Haga, som brukar vara jättefin och lagom sådär. Dit brukar det bli en tur. Ha en kanonlördag. Kramar Kicki

  SvaraRadera
 3. Åhhh, nån julmarknad hoppas jag att det kan klämmas in i kalendern. Visst är det mysigt. Häftigt med hennes saker. Hoppas middagen var god. Må så gott nu hjärtat..

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 4. Ja en webbutik borde hon ha!!

  Va mysigt med julmarknad!! Jag måste leta reda på en och gå så kanske man hamnar i lite vinterstämning! Man får den ju inte direkt pga "kylan" Hihi!
  ha en bra vecka! Kramen till dä´!

  SvaraRadera