2 nov. 2011

Otur i turen

Nu skulle ju inte jag sitta vid datorn ikväll! Hade helt andra planer som ni vet.....

Men nu blev det som det blev; http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article13878471.ab

Ja, det var väl för bra för att vara sant. Hade verkligen super platser också "on stage", dvs kunde vila armarna mot scenen. 45 minuter innan världsstjärnan skulle äntra scenen kommer beskedet att hennes hälsa inte är bra och att konserten ställs in. 13 500 människor får lämna Globen mycket besvikna, många tårar fälldes. Tänk att de måste vänta till sista minuten på att lämna besked. Visserligen får folk tillbaka sin pengar för biljetten, men vad kostar inte resa och boende? Och det lär ingen bli ersatt för och hur tröstar jag en otröstlig tonåring?? Det är den största frågan just nu!! Önskar att jag aldrig hade vunnit de där biljetterna.

Hoppas ni har haft en trevligare kväll än oss! Tack för att ni höll tummar och tår men det räckte tyvärr inte hela vägen!Lite misslyckad bild, haha, ser ni min hand och kamera??!! Kortet är i alla fall taget ifrån ett fönster på vår övervåning.

4 kommentarer:

 1. Usch och fy! Sååå fruktansvärt tråkigt. Trodde verkligen att det skulle bli av. Allt tydde ju på det. Ja, ja det är väl bara att tugga i sig antar jag... Ledsen för er skull iallafall.

  Fin vy från fönstret förresten. Såg faktiskt inte handen och kameran förren jag läste det :)
  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 2. Hejj vännen, ååå jag lider såå med eer. jag höll verkligen tummarna för er och alla andra stackare. Ja visst kan man bli besvkíken på att de ställer in i sista minuten. Undrar vad de proppar i henne för att se om de får upp henne på benen... och sedan går det i alla fall inte;)
  Hoppas ni har det lite mysigt tillsammans i alla fall:)
  Kramkram<3nettan

  SvaraRadera
 3. Så himla trist! Har vänner som råkade ut för detsamma i Malmö i måndags - de hade dock inte inte kört så långt, bara från Lund.
  Hoppas ändå ni haft lite kul i Stockholm - även om det dröjer innan besvikelsen bleknar för ffa. dottern.

  SvaraRadera
 4. Verkligen tråkigt med biljetterna! Kommer ni att få möjliget att se henne om hon kommer igen?
  Stort grattis i alla fall till biljetterna. Så roligt att vinna en sådan tävling. Tycker precis osm du att den där motiveringen är så svår. Och även om man lyckats skriva ngt bra så vinner jag i alla fall aldrig ;-).

  Vilken otroligt fin tallriskrans du gjort! En sådan skulle jag gärna ha! Får se om jag tar mig tid att göra ngt sådant till helgen. Plockade granris och byggde små skydd till en del ömtåliga växter förra helgen.

  Tack för ditt recept också! Det ska jag prova. Blev dock inte i helgen och skumpan fick som sagt vänta då vi blev på tok för trötta.

  Stora kramar så länge. Hoppas du får en skön helg trots besvikelsen i veckan.
  Ylvali

  SvaraRadera