24 nov. 2011

Bland de första i Norden


                              att få testa Philips Airfryer är jag och min familj.


Detta för att jag är en Buzzador.


Som Buzzador får jag erbjudanden om kampanjer. Om jag blir utvald att delta i en kampanj får jag prova varan eller tjänsten som kampanjen gäller. Jag ska även berätta och diskutera (buzza) varan/tjänsten med mina vänner. Resultatet från buzzningarna och mina egna åsikter rapporterar jag in till Buzzador. 

Jag tycker att det är roligt att få testa olika produkter och det är inte särskilt tidskrävande.Produkterna är gratis eller kraftigt rabatterade om det är något lite kostsammare som t.ex. Air Fryer. Jag får själv välja vilka kampanjer jag vill anmäla mig till.


Idag fick jag hem Air Fryer. Air fryer gör det möjligt att laga hälsosam mat utan olja och fett. 

I vår familj älskar vi friterad mat och använder säkert vår fritös 1 gång i veckan till att göra strips. 
Men som vi alla vet är det ju inte särskilt nyttigt med all denna olja. Så hoppas jag verkligen att den här nya apparaten kan sitt jobb och ger oss minst lika goda strips..... utan olja. 

Kan detta verkligen vara möjligt? 

I morgon tänkte vi göra premiären, jag lovar att berätta hur det gick/smakade!Är du också sugen på att bli en Buzzador?

I så fall följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är Nena76):Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:


7 kommentarer:

 1. Hej där buzzan..Så häftigt att få pröva nya saker sådär. Den måste du rapportera om. Ska kika in på den länken sen. Jag har ett alldeles gräsligt enerverande glatt morgonhumör. Min omgivning tycker jag är DRYG. Men så är det. Får förresten köpa ny väska gick inte att rädda,hhaa. Ha de bäst nu hjärtat och testa på..

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 2. Oh vad kul att få vara med och testa nya saker! Väntar med spänning på att höra hur den var. Go kväll till dig vännen!
  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Coolt! Glöm inte berätta hur det smakande sen.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Vad kul att få testa nya grejer!!!! Och jag ser fram emot att höra vad du kommer fram till för resultat med den nya fritösen. Vem älskar inte friterat, mums!!!!

  Helgkraaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 5. Väntar också med spänning på att få höra hur nya maskinen funkar!
  Är själv Buzzador sedan flera år men börjar tröttna - kommer erbjudanden om div. grejer som man skall betala för och det är ett par år sedan jag fick testa någon produkt. Det är numera bara: Tack för visat intresse...men!

  Ha en fin helg!
  Kramen

  SvaraRadera
 6. Den har jag hört talas om, maskinen alltså. Ska bli väldigt spännande att höra vad ni tycker om den. Ha en fin fredagskväll! Kramar Kicki

  SvaraRadera
 7. Vill säga tack för den fina kommentaren om tävlingen av läderarmbandet. Det värmer.
  Tyvärr räckte inte lyckan ända fram till vinst denna gång, så jag får önska dig varmt välkommen in till vår nyöppnade webbshop istället.

  SvaraRadera