21 nov. 2011

En award...

fick jag i lördags av Jenny med bloggen Nilssonskahuset. Tack söta du! Jag är så glad att du (och alla andra som tittar in här) vill följa min blogg. Med awarden följer några frågor som jag ska svara på:

1. Varför började du blogga?

Jag började blogga i juli 2011, då vi fick vårt bygglov beviljat. Tanken var först att bloggen enbart skulle handla om vårt bygge. Men för att det inte skulle bli så långt mellan inläggen så började jag även blogga om vårt hem, inredning, renovering, familj etc. Och sen träffade jag alla andra goa människor här ute och blev fast i bloggträsket! =)

2. Vilka bloggar följer du?

Jag följer jätte många bloggar, läser säkert ett 20-tal dagligen och ytterligare ett 20-tal veckovis. Majoriteten av dem är inredningsbloggar. Några av favoriterna hittar du i min blogglista till höger.

3. Favoritfärger?

Jag gillar svart, grått och vitt. Även naturfärger så som brunt och grönt ligger mig varmt om hjärtat. Andra färger kommer och går!

4. Favoritfilm?

Svårt att nämna en. Men gillar "måbra" filmer och "snyftisar" .. för att nämna några gamla favoriter så säger jag Pretty woman, Sommersby, Änglarnas stad m.m, m.m.

5. Vilka länder drömmer du om att besöka?

Mexico är ett drömresmål. Även Thailand och Nya Zeeland lockar mycket. Jag har inte heller besökt Italien och Frankrike så de ligger också högt på min lista och även Norge för dit har jag inte heller varit    : - /Reglerna säger att jag ska dela ut awarden till ytterligare 5 bloggar. Men nu tänker jag bryta lite mot reglerna då jag inte vet vilka som har en "award fri" blogg. Men jag vet att ni är ganska många. Så jag säger som så... om du finns med i min blogglista till höger så tycker jag att du förtjänar en award. För det innebär att jag tycker att du är så pass intressant att jag vill se ALLT du skriver =)

Finns du med och känner dig awardsugen så varsågod, jag ger awarden just till dig!! KRAM

2 kommentarer:

 1. Heej vännen och STORT grattis!! den är du värd!<3
  JAg tror jag finns med,,, eller, hihi. Man tackar i alla fall, hihi.
  Visst är det svårt när man ska välja så där? man tycker ju om alla bloggar!!
  Ha det nu så gott:)
  Kramkram<3nettan

  SvaraRadera
 2. Stort grattis till dig! Den hamnade rätt, helt klart! Kramar Kicki :)

  SvaraRadera