8 nov. 2011

Fönstertittare

För ca 5 år sedan flyttade jag tillbaka hem till min barndoms by. Innan dess tillbringade jag många år i en lägenhet i den glada staden. På den tiden älskade jag att på hösten/vintern gå på kvällspromenader med vovven, då gick vi långa och många promenader kring olika villaområden och tittade hur folk hade det i fönstren.

Nu när jag tänker på det är det inte så himla olikt vad jag gör nu, kikar runt i olika hem fast med hjälp av datorn =) Jag brukade, när jag gick där, fundera och fantisera om vad som gömde sig bakom alla fasader. Men här i bloggvärlden behöver jag inte fundera så himla mycket för ni är ju så snälla och öppnar upp era hem och delar med er av så mycket.

I mina fönster i köket brukar jag ställa fram fönsterlampor på hösten, men hittills i år har jag inte gjort det. I stället har jag i ett fönster haft en ljuslykta som jag brukar tända ett ljus i varje kväll. Men i det andra fönstret har det varit mörk, tills i går då köpte jag två nya ljuslyktor som fick lysa upp där. Endast 10 kr styck.
Jag tjuvstartade även med julpyntet lite diskret genom att köpa röda servetter.
Men det är fler än jag som har tjuvstartat lite har jag sett ; )

Go´kväll på er!

4 kommentarer:

 1. Känner verkligen igen mig i det du skriver i det första stycket. När vi bodde i Malmö var jag likadan. Låter nästan som man var fönstertittare ;) Men visst var det kul när man på sin kvällspromenad samtidigt med motionen också fick lite inspiration :)
  Så fint du gjort på din blogg - ser att du ändrat om lite.
  Kram Ann-Sofie

  SvaraRadera
 2. Hej! Ja nu har du "stylat" om lite på bloggen, fint!.

  Jag kikar in lite i fönster jag också, men det låtsas jag förstås inte om, man vill ju inte vara en glo-apa =D. Det är roligt att se hur folk har det helt klart!

  Jag gillar också ljuslyktor men glömmer ofta bort att tända dem =(

  Jupp snart är det jul, men jag har inte tjuvstartat med julpyntandet jag, inte än iaf ;-)

  Ha det bra!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Ja, visst är det underbart att få kika in hos alla dessa inspirerande människor - som du själv. :)
  Och julpyntet ja, det har man ju kört igång med.... Kramar Kicki

  SvaraRadera
 4. Lite modern form av fönstertittande - både på bloggar och på alla mäklarsidor, inte så dumt! Ha en härlig kväll! Kramar, Marthina

  SvaraRadera