23 nov. 2011

5 minuters pyssel

Det är bra när det går fort.. ha ha... ja inte alltid kanske men snabba pyssel tycker jag om =))

Igår limmade och spacklade jag bokhyllans ena skåpdörr då fanerskivan släppte när den kom in i värmen. Under tork/trök tiden kom jag på att jag hade en rakspegelram som jag hade tänkt måla och sätta hönsnät  i. Sagt och gjort, efter att ha klippt till lite hönsnät till den så blev det ganska mycket nät över till annat.. och efter mindre än 5 minuters pysslade blev det så här;Ett hönsnäts hjärta! Hade tänkt att fylla det med kottar, mossa eller lingonris, men i skapandets ögonblick låg det en hög med tidningspapper bredvid mig så de fick åka i på försök. Det blev en ganska rolig skapelse trots slarvet och "haffsandet", kanske lägga i en ljusslinga istället?! Ja, det återstår att se vad det blir av den men just nu står den på hyllan ovanför sängen.

Usch vilken gråmulen dag dag det är.. men en bra dag för lite målande. Så nu är det dags för att grundmåla bokhyllan och göra klart ramen. Önskar er en hjärtlig dag! kram

Ps. Är det fler än jag som har haft problem att kommentera på vissa bloggar? I så fall är ett tips att prova att lämna kommentaren som anonym. Det fungerade för mig!

3 kommentarer:

 1. Kul! Jag tycker ofta att de där pysslen som är blir till i stunden och inte är så väldigt genomtänkta är de roligaste och bästa. Kramar till dig! Kicki

  SvaraRadera
 2. Vilket gulligt hjärta. Bra idé och så går det ju att variera innehållet :-).
  Som du redan vet så hade jag problem att kommentera, men det verkar funka nu igen.
  Sidan du tipsar om måste spanas in, men det får bli en annan dag då mina ögonlock snart faller ihop av sig själva.
  Hoppas du haft en skön lillördag.

  Kramar,
  Yllet

  SvaraRadera
 3. Hej vännen, nej jag vill inte heller skrapa rutor,,, men lite vitt på marken som ligger kvar. OCh bara lite kallt, det kan man stå ut med, hihi.
  Jag tycker ditt hjärta blev jättefint. !!
  Kramkram<3nettan

  SvaraRadera