30 nov. 2011

Solsken

+12 grader i solen. Inte illa för att vara sista november. Och med allt regn som kom igår så är snön nu borta, förutom några fläckar här och där. 

Nu ska jag alldeles strax sätta mig i bilen och åka med min dotter till specialisttandvården i Gävle där hon ska få sin första bettskena. Själv är jag inne på min andra, men använder ingen av dem : / Den sista kändes mest som ett slöseri med pengar, det finns ju så mycket roligare saker man kan använda dem till. Som att köpa julklappar! : DHur går det för er med julklappsinköpen?

Jag har lyckats få ihop några stycken, men som vanligt kommer jag nog springa som en stressad yr höna och köpa de sista den 23 december. 
Jo, jag har funderat på en sak. Ni som har "kontrollord" för kommentarer på era bloggar, får ni många spaminlägg om ni inte har det?? Sen jag tog bort mitt lösenord har jag fått 1, men jag förstår att det har att göra med hur många besökare man har också. Men jag är så tacksam för de 30-40 unika besökarna jag har per dag, kram på er! Men vad jag egentligen vill komma till är att jag tycker att det är jobbigt med alla kontrollord =)

Ha en härlig dag!!

3 kommentarer:

 1. Vilka mysiga och juliga bilder i förra inlägget med SNÖ- det är man inte bortskämd med här hemma :)

  Tycker ordkontrollen bara är "onödig", går ju fortare att kommentera utan den också :)

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Jag har inte något kontrollord och har totalt fått två spam, som blogger själv rensade bort. Så det är inga problem för mig att vara utan kontrollordet. Håller med om att det är lite tidsödande med de orden...

  Och så var det det här med julklappar.... Suck! Kan lugnt säga att jag inte har kontroll på den avdelningen. Kommer också att stressa in i det sista, tyvärr :/

  Kramar till dig! Kicki

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga juliga bilder det fanns här hos dig! :-) Här har snön också regnat bort, redan häromdagen. Nu har vi en mild grön jul igen och det är på två sätt. Julkänslan vill inte riktigt infinna sig, men nog är det skönt att slippa skrapa rutor på bilen och halka sig fram på vägarna... hmm :-).

  Jag håller med om att de där kontrollorden känns onödiga, jag tror att jag ska ta bort det från min blogg!

  Ha en fin torsdag!

  Många kramar
  Bitte

  SvaraRadera