7 nov. 2011

HängareNu har jag fått upp den gamla hängaren som jag hittade här ute på logen. Den fick även lite färg på sig! En av er tyckte jag skulle behålla den som den var, men så blev det inte = ) Jag tycker också att vissa saker ska få få vara gamla och skönt slitna. Men den här hängaren såg mer skitig och ofräsch ut... vilket också i och för sig kan vara snyggt i rätt miljö, men inte där jag hade tänk mig den.

Så här såg den ut innan för er som missade det inlägget.


Jag tycker att hängaren gör sig bra där bredvid min skolslöjd hylla. Och den blir perfekt att hänga kläder, halsdukar etc. på. I morgon ska skruvskallarna också få lite färg på sig.


8 kommentarer:

 1. Sådärja skall en hängare se ut, nymålad å fin =)

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Hej vännen, å nu blir jag avis. En sådan vill jag också ha...!!!!
  Så fint det blev.
  Kramkram<3 nettan

  SvaraRadera
 3. Jättefin! Du verkar ha en riktig skattkammare på logen där :)
  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 4. Så härligt när gammalt blir som nytt men ändå så unikt just för att det är gammalt. Fin!
  Kram Ann-Sofie

  SvaraRadera
 5. Jag har missat en hel del inlägg hos dig märkte jag, men nu har jag läst ikapp mig! :-) Vad otroligt SURT att konserten blev inställd, jag förstår att dottern blev besviken... precis som du skriver så är det ju en hel del kringkostnader när man åker på en konsert och dem får man ju inte tillbaka pengarna för...

  Vad fin knoppbrädan blev, det blir en helt annan känsla med en riktigt gammal hängare än om man skulle köpa en ny. Och... vilket underbart hus ni bor i! Jag tittade länge på de utsmyckade dörrfodren... :-). Söt hund har ni också, jag känner igen det där med att inte vilja titta in i kameran!

  Hoppas du får en fin vecka!

  Många kramar
  Bitte

  SvaraRadera
 6. Vilken härligt lång hängare.
  Den blev jättefin när den fick bli vitmålad.

  Kramar Jeanette

  SvaraRadera
 7. Brädan var fin som den var men mja vitt är ju himla snyggt!!
  ska läsa ikapp mig lite nu!
  Ha det gott
  kram Helena

  SvaraRadera
 8. Hallå, vad u har gjort om här :-) fint. Knoppbrädan ser fantastisk ut! Riktigt avis på ditt lilla fyndställe ;-). Får nog bege mig till svärmors förråd någon dag jag med och snoka lite. Hittade faktiskt en fin sockerlåda där. Men jag har inte frågat om jag får ta den än.

  Jasså du kommer ihåg mig sedan dess :-), tack för din fina komplimang. Jag får väl erkänna att jag inte riktigt kan placera dig ifrån skolan. Men nu har jag ju insett exakt var det är ni håller hus. Nära en massa fina stränder där jag vistades mycket när jag var liten ;-).

  Visst är det så att döden är en del av livet. Och vi behöver verkligen påminnas om att ta hand om varandra och att vara glada över det vi har. Men när man drabbas så känns livet ganska orättvist. Tack för dina ord!

  Stora kramar så länge,
  Yllet

  SvaraRadera