20 nov. 2011

Slipning

Så var det söndagskväll och helgen börjar lida mot sitt slut. Det känns faktiskt helt okej då jag har hunnit med en hel del. Har bland annat hjälpt dottern att städa hennes rum, dvs rensat i garderob och lådor... HJÄLP ... vill inte minnas att jag hade riktigt så stökigt i mitt rum som tonåring. Med hennes tillåtelse knäppte jag "före" bilder som troligtvis kommer att hamna här på bloggen så småning om, hi hi.

Men inte i syfte som inredningstips ; )

Väntar med att lägga in de bilderna då jag planerar att få med "efter" bilder samtidigt. Och innan det blir dags för dem måste vi ändra lite i möblemanget och först ut är en bokhylla som ska målas.
Bokhyllan som är tänkt till dotterns rum ser ut så här (innan dagens slipning) ;


Åh gissa vad jag fick slipa innan jag fick bort all gammal lack som hade luckrats upp *pust*. Men nu ska den bli svart, lika som övriga möbler i hennes rum. Risken är att den inte kommer att passa storleksmässigt men då får den väl hamna ute på Blocket istället.

Nu ska jag ta och kika runt vad ni har haft för er idag och slå på tv:n och kolla på det nya programmet Copycat singers. 

Men jag måste bara avsluta med att berätta om vad jag drömde i natt... hi hi... jag drömde om Er, eller i alla fall om era bloggar. Undra om man tillbringar för mycket tid att läsa bloggar om man fortsätter att läsa dem när man sover?


Kram på er!

5 kommentarer:

 1. Oj vad det händer mycket när man är borta från bloggen i några dagar. Snygg tröjja och fina stövlar! Jul marknad hade varit roligt men ännu har vi inte haft tid till det tyvärr. Skåpet kommer bli jätte fint, hoppas att det passar. Modigt att du tänker visa dotternsrum, det skulle jag aldrig våga.... Här stänger vi dörren och tänker inte på att det finns, SMILE!
  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Lustigt det där...jag drömde också om mina bloggvänner :) Undrar vad en drömtydare hade analyserat fram av det? Skåpet ser ut att bli jättefint. Hoppas att det passar! Kramar Kicki

  SvaraRadera
 3. Du har jobbat hårt du- det kommer att belöna sig sen, det brukar ju det :)
  Kul att fixa ett rum så där, vi får se vad mina pojkar säger sen när dom blir äldre, om jag får vara med och "bestämma" eller inte. Just nu har jag rätt fria händer ;)
  HAhaa, kul att du drömmer bloggar, men det är ju all inspiration man får så hjärnan blir helt överbelastad ibland hihi.
  Hoppas veckan blir bra, kram Helena

  SvaraRadera
 4. Hihi, ja det är lätt att fastna i bloggläsandet...
  Hyllan kommer bli jättefin svart, jag är ute efter något liknande att ha under tv:n när den ska hamna på väggen.

  Ha en fin måndag!

  SvaraRadera
 5. Oj då, hoppas att det inte var en mardröm om bloggarna.

  SvaraRadera