28 okt. 2011

Drömkök

Go´ kväll på er mina vänner! Nu är det fredagskväll med lite mys vilket innebär att jag inte tänker bli långvarig framför datorn. Ny duschad med magen full av pizza, känns gott! Nu ska jag hoppa i mysbrallorna hälla upp en skål med naturgodis och tända en massa ljus och vänta på att Idol ska börja.

Innan jag går upp på övervåningen tänkte jag dela med mig av ett härligt kök som jag inte skulle ha nått emot att ha här hemma. Skulle göra sig ypperligt här, men nu är det så att jag får nöja mig med vår lilla bänkspis i nått år till. Men drömma kan jag ju!!

Jag vet inte orginalkällan till bilden, så istället länkar jag (med fotot) till det blogginlägg där jag hittade den.


Men visst är det fint!!!!!??

Och har ni sett så läckra lampor!!??

Ha en underbar fredagkväll.

4 kommentarer:

  1. Jag gillade specielt bordsbenen på köksön, riktigt smart! Ha en riktigt go fredag du med!

    SvaraRadera
  2. Det där köket ser verkligen exklusivt ut! Men otroligt vackert och som du säger är lamporna något alldeles särskilt och verkligen fina.
    För varje kök man ser så få man nya ideer...och det kan bli jobbigt i längden ;-) då man aldrig kan bestämma sig *fniss*. Och att ha et tskafferi så där med en otrolig översikt och ordning vore en dröm (och lär så förbli). Vi har en matkällare istället där min tanke är att försöka få till det lite snyggt.

    Ditt halloween godis ser riktigt läbbigt ut. Ska komma ihåg det till några år frammåt då lillkillen vill ha halloween party.
    Önskar dig en riktigt härlig helg.

    Kram,
    Ylvali

    SvaraRadera
  3. Jisses vilket ha begär jag känner nu!!!! Super fint kök. Vad har ni för planer för det nya köket?
    Kram kram

    SvaraRadera
  4. Jaaa usch nu blev jag helt tokig! Ett sånt får gärna någon köra hem till mig ;) Supermysig blogg du har :) Kikar runt lite här nu:) Ha en fin dag! Kram :)

    SvaraRadera