15 nov. 2011

Hej på er

Det här måste vara det vackraste november vädret vi har haft på många år?! Idag har vi har varit ute på en lång skogspromenad och det var så ljuvligt. Fick även se 2 älgar, precis vid ett älgpass. Det är precis som de visste att älgjakten nu var över och att det var fritt fram, hi hi. Jag tror att de liksom många andra djur har en sjätte sinne!



Idag har jag fått en avisering om att jag har ett paket från Schenker att hämta efter kl. 17.

Spännande, även fast jag vet vad det är!!

Vann nyligen en auktion på tradera och det är den fina saken som har kommit. Men hämtningen blir troligtvis först i morgon när jag ändå passerar affären. Så är det när man bor på landet = )

Tack för att ni kikar in hos mig och för alla fina kommentarer som ni lämnar!

Önskar er en fin kväll! 


5 kommentarer:

  1. Ja, det fantastiska höstvädret fortsätter här också :-). Vad spännande att få se älgar på promenaden, det är inte ofta man stöter på dem när man är ute och går. Från bilen kan man se någon då och då.

    Vad spännande med paket... nu blir jag nyfiken, hoppas du visar vad det var framöver! :-)

    Ha en fortsatt fin vecka!

    Många kramar
    Bitte

    SvaraRadera
  2. Ja vädret är fantastiskt. Om jag får bestämma (vilket jag ju inte får) så kan snön vänta på sig fram till Lucia.

    Jag gillar älgar, hejja dom som lurat jägarna =D

    Vilken fin hund!

    Kul att hämta ut paket, själv skall jag ner till Ica å hämta mitt panduropaket nu innan klockan 21.00

    Ha det bra, kram kram

    SvaraRadera
  3. Hei :)
    Så koselig at du ville være med på min giveaway ღ og så fant jeg din blogg også... Skal ta meg en tur nedover her hos deg og titte litt... Ønsker deg en fortsatt fin kveld, klem fra Mette

    SvaraRadera
  4. Så härliga bilder! Och vad gäller älgarna så tror jag absolut att de vet om när det är lugnt igen. Här hade vi ett underbart exempel på en jägare (granne till oss) som var ute en heldag på jakt, utan lycka, och när han kom hem stod älgen i hans egen trädgård. Där man inte får skjuta då... Kul! :)
    Kramar Kicki

    SvaraRadera
  5. Hej ...Så roligt att hitta dig och att du ville vara med i Mannens utlottning. Han är så stolt. Vilken fin blogg du har och så vackra bilder. Har lagt till dig så jag tittar gärna in igen. Ha de så gott..

    Kram Lisa

    SvaraRadera